پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

انصاری‌فرد: توافق در مالزی، یک پیروزی بزرگ برای فوتبال ایران بود

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: توافق مهمی در مالزی انجام شد و از حق تیم‌های ایرانی دفاع شد و خطر از بیخ تیم ملی هم گذشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 23
کد خبر: ۳۴۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدحسن انصاری‌فرد درباره جزئیات جلسه امروز در مالزی اظهار کرد: توافق کردیم که دیگر محرومیتی در کار نباشد، چرا که اگر با AFC به توافق نمی‌رسیدیم هر یک از نمایندگان ایران محرومیت دو ساله و جریمه نقدی در انتظارشان بود، اما در این جلسه از حق ایران دفاع و قرار شد تیم‌های استقلال و شهر خودرو در مرحله پلی‌آف خارج از ایران بازی کنند و اگر به مرحله گروهی صعود کردند مثل پرسپولیس و سپاهان در خانه بازی کنند.

 

وی ادامه داد: قبلاً AFC پیشنهاد کرده بود که ابتدا تیم‌های ایرانی در خانه رقبا به میدان بروند و بعد آنها شرایط میزبانی ایران را بررسی کنند و از ایران گارانتی بگیرند، اما در جلسه امروز از AFC تضمین گرفتیم که بازی‌های خانگی نمایندگان ایران در مرحله گروهی در ورزشگاه خودشان برگزار شود و میزبانی به تیم‌های ایرانی بازگردانده شد.

 

انصاری‌فرد گفت: ما با این توافق تیم ملی را هم از خطر محرومیت از میزبانی نجات دادیم، چرا که اگر امروز این توافق با AFC انجام نمی‌شد ممکن بود تیم ملی هم نتواند در ایران میزبانی کند و در نهایت این یک پیروزی بزرگ برای فوتبال ایران بود که شکر خدا به دست آمد. این را هم بگویم اول بازی‌های خارج از خانه‌ها برگزار و سپس در خانه بازی می‌کنیم. منتهی ما بابت این اتفاق گارانتی گرفتیم.

 

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: ما تأکید کردیم کنفدراسیون می‌بایست تیم‌ تحقیقاتی اعزام می‌کرد، چرا که ایران امن است و همان‌طور که ما به مالزی آمدیم‌ پروازها هم‌ در حال انجام‌ است و مشکلی نیست. آنها مشورت کردند و نهایت به ما گارانتی دادند در مرحله گروهی حتماً میزبان هستیم و فقط اول باید دیدارهای خارج از خانه را برگزار کنیم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر